Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.

Introducere » Ambalare in vid » Pungi de vidat reutilizabile + pompa de vid Laica VT3520


        

Pungi de vidat reutilizabile + pompa de vid Laica VT3520

Pungi de vidat reutilizabile + pompa de vid

 

Numar produs: VT3520

Pungi de vidat reutilizabile + pompa de vid Laica VT3520

Pachetul contine:

  • 5 pungi pentru vidat alimente reutilizabile de dimensiuni 22 × 34 cm;
  • 5 pungi pentru vidat alimente reutilizabile de dimensiuni 26 × 34 cm;
  • o pompa manuala de vidat;
  • un accesoriu pentru inchidere ermetica.

Mod de utilizare:

  • Introduceti in punga alimentele prin deschiderea laterala prevazuta cu fermoar;
  • Inchideti bine punga utilizand accesoriul pentru inchidere ermetica;
  • Aseazati duza pompei de aspirare peste duza de vacuum a pungii;
  • Utilizati pompa manuala pentru a crea vacuum.

Pungile refolosibile Laica se pot utiliza in frigider sau in congelator.

Pungile refolosibile Laica VT3520 se pot folosi cu pompa manuala din dotare sau cu masinile de vidat LAICA modelele VT3120, VT3119, VT118, VT3117, VT3104 utilizand accesoriul AHI031.

Vidarea este o tehnică de ambalare a produselor alimentare bazată pe reducerea presiunii absolute a aerului din interiorul unei pungi sau recipient, care are scopul de a elimina oxigenul prezent în acesta. Oxigenul este, de fapt, responsabil de deteriorarea alimentelor prin reacţia chimică numită oxidare. Aerul contribuie, de asemenea, la proliferarea majorităţii tipurilor de microorganisme. Ambalarea în vid prelungeşte perioada de conservare a multor alimente, reducând oxidarea şi prevenind proliferarea microbiană.

Ambalarea în vid prelungeşte perioada de conservare a produselor de 3-4 ori.


Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:

Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid
Carne 4-5 luni 15-20 luni
Peste 3-4 luni 12 luni
Legume 10 luni 18-24 luni

 

Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupaambalare in vid
Carne cruda 2-3 zile 6-9 zile
Peste proaspat 1-3 zile 4-5 zile
Vanat 2 zile 6 zile
Salam feliat 4-6 zile 22 zile
Salam 7-14 zile 25-40 zile
Cascaval 6-20 zile 25-60 zile
Legume 1-4 zile 8-10 zile
Fructe 5-8 zile 10-14 zile
Paste/Orez/Lasagna 2-3 zile 6-9 zile
Carne gatita 3-4 zile 10-15 zile
Dulciuri, deserturi 5 zile 18-20 zile

 

Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) Timp de conservare in conditii normale de depozitare Timp de conservare dupa ambalare in vid
Paine 2 zile 6-8 zile
Biscuiti 4-5 luni 12 luni
Paste/orez 6 luni 12 luni
Faina 4 luni 12 luni
Cafea 3 luni 12 luni
Ceai 5 luni 12 luni
Fructe uscate 4 luni 12 luni

MmE0ZTA