Importator Laica; produse Laica; Laica Italy; filtrarea apei; cantare de persoane; cantare de bucatarie; ambalare in vid; termometre; produse bebelusi; importator oficial Laica; cantare bebelusi; Laica Romania; cantare mecanice; cani filtrante apa Laica, cartuse filtrante apa Laica BiFlux; fierbator apa; umidificator de aer; aparate masaj.
Introducere » Ambalare in vid » Pungi de vidat reutilizabile + pompa de vid Laica VT3520
Pungi de vidat reutilizabile + pompa de vid Laica VT3520
Pachetul contine:
Mod de utilizare:
Pungile refolosibile Laica se pot utiliza in frigider sau in congelator.
Pungile refolosibile Laica VT3520 se pot folosi cu pompa manuala din dotare sau cu masinile de vidat LAICA modelele VT3120, VT3119, VT118, VT3117, VT3104 utilizand accesoriul AHI031.
Vidarea este o tehnică de ambalare a produselor alimentare bazată pe reducerea presiunii absolute a aerului din interiorul unei pungi sau recipient, care are scopul de a elimina oxigenul prezent în acesta. Oxigenul este, de fapt, responsabil de deteriorarea alimentelor prin reacţia chimică numită oxidare. Aerul contribuie, de asemenea, la proliferarea majorităţii tipurilor de microorganisme. Ambalarea în vid prelungeşte perioada de conservare a multor alimente, reducând oxidarea şi prevenind proliferarea microbiană.
Ambalarea în vid prelungeşte perioada de conservare a produselor de 3-4 ori.
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupaambalare in vid |
Carne | 4-5 luni | 15-20 luni |
Peste | 3-4 luni | 12 luni |
Legume | 10 luni | 18-24 luni |
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupaambalare in vid |
Carne cruda | 2-3 zile | 6-9 zile |
Peste proaspat | 1-3 zile | 4-5 zile |
Vanat | 2 zile | 6 zile |
Salam feliat | 4-6 zile | 22 zile |
Salam | 7-14 zile | 25-40 zile |
Cascaval | 6-20 zile | 25-60 zile |
Legume | 1-4 zile | 8-10 zile |
Fructe | 5-8 zile | 10-14 zile |
Paste/Orez/Lasagna | 2-3 zile | 6-9 zile |
Carne gatita | 3-4 zile | 10-15 zile |
Dulciuri, deserturi | 5 zile | 18-20 zile |
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Paine | 2 zile | 6-8 zile |
Biscuiti | 4-5 luni | 12 luni |
Paste/orez | 6 luni | 12 luni |
Faina | 4 luni | 12 luni |
Cafea | 3 luni | 12 luni |
Ceai | 5 luni | 12 luni |
Fructe uscate | 4 luni | 12 luni |