Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.

Calitatea Laica
Laica S.p.A

 

Produsele Laica intrunesc cele mai inalte standarde de calitate

Datorita portofoliului diversificat de produse, Laica indeplineste cea mai provocatoare combinatie de cerinte de calitate nu doar pentru produsele destinate alimentelor ci si filtrarii apei, aparatelor electrice si aparatelor medicale. Laica indeplineste o gama larga de cerinte de calitate in mod voluntar intern si expert de catre laboratoare si institutii neutre.f

Certificarea ISO9001, reglementarile guvernamentale și aprobarile de calitate sunt cea mai importanta parte a sistemului nostru continuu de asigurare a calitatii.

Laica merge dincolo de obligatia de a furniza produse sigure pentru consumatorii sai, echipa noastra manifesta un interes deosebit pentru siguranta mediului inconjurator ceea ce se reflecta in componenta materialelor din care sunt fabricate produsele Laica.

Calitate, siguranta si satisfactia consumatorului sunt cuvinte sinonime pentru Laica. Cartusele Laica Biflux sunt 100% urmarite din faza alegerii materiilor prime pana la expedierea catre clienti.

calitate laica

YTk3MjVj