Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra.

Despre Laica
Despre compania Laica

 

Scurta prezentare a companie LAICA

Laica este o companie de familie care a fost infiintata in anul 1974, care are sediul central in nordul Italiei. Domeniul de activitate al companiei il reprezinta produsele de larg consum din domeniile filtrarii apei, ingrijirii si monitorizarii sanatatii si cresterii calitatii vietii.

Succesul companiei Laica SpA se bazeaza pe pasiunea pentru produse de cea mai inalta calitate, sigure in exploatare si cu un design elegant, avand ca scop imbunatatirea vietii consumatorilor.

Laica RomaniaLaica este prezenta in Romania de peste 6 ani, timp in care s-a facut cunoscuta prin produsele sale de calitate destinate ingrijirii si monitorizarii sanatatii.

De peste 20 de ani Laica isi desfasoara activitatea si in domeniul filtrarii apei. Experienta si know-how-ul dobandit in timp i-au permis sa devina o companie lider, fiind specializata in utilizarea optima a resurselor pentru dezvoltarea unei piete in crestere.

Laica Romania

Produsele Laica SpA se comercializeaza in Romania sub marcile:

Laica reprezentant Romaniasi

Bodyform reprezentant Romania

Laica si Bodyform sunt reprezentate in Romania de Medical Shopping Zone SRL.

NjlhMz