Importator Laica; produse Laica; Laica Italy; filtrarea apei; cantare de persoane; cantare de bucatarie; ambalare in vid; termometre; produse bebelusi; importator oficial Laica; cantare bebelusi; Laica Romania; cantare mecanice; cani filtrante apa Laica, cartuse filtrante apa Laica BiFlux; fierbator apa; umidificator de aer; aparate masaj.
Introducere » Ambalare in vid » Aparat de ambalare in vid Laica VT3104 Extra Slim Pro
Aparat de ambalare in vid Laica VT3104 Extra Slim Pro - pentru pastrarea alimentelor cat mai proaspete
Ambalarea in vid - descrierea procedeului:
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupaambalare in vid |
Carne | 4-5 luni | 15-20 luni |
Peste | 3-4 luni | 12 luni |
Legume | 10 luni | 18-24 luni |
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupaambalare in vid |
Carne cruda | 2-3 zile | 6-9 zile |
Peste proaspat | 1-3 zile | 4-5 zile |
Vanat | 2 zile | 6 zile |
Salam feliat | 4-6 zile | 22 zile |
Salam | 7-14 zile | 25-40 zile |
Cascaval | 6-20 zile | 25-60 zile |
Legume | 1-4 zile | 8-10 zile |
Fructe | 5-8 zile | 10-14 zile |
Paste/Orez/Lasagna | 2-3 zile | 6-9 zile |
Carne gatita | 3-4 zile | 10-15 zile |
Dulciuri, deserturi | 5 zile | 18-20 zile |
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupaambalare in vid |
Paine | 2 zile | 6-8 zile |
Biscuiti | 4-5 luni | 12 luni |
Paste/orez | 6 luni | 12 luni |
Faina | 4 luni | 12 luni |
Cafea | 3 luni | 12 luni |
Ceai | 5 luni | 12 luni |
Fructe uscate | 4 luni | 12 luni |
Descrierea aparatului de vacuum Laica VT3104 Extra Slim Pro
Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3104 Extra Slim Pro.
Aparatul de vidat Laica VT3104 Extra Slim Pro absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.
Laica VT3104 Extra Slim Pro functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere.
Designul Extra Slim face acest aparat usor de depozitat in orice bucatarie.
Utilizarea aparatului:
In cazul alimentelor fragile, utilizatorul poate comanda, oricand considera necesar, oprirea procedeului de vidare si sigilarea pungii prin apasarea tastei Seal/Stop.
Aparatul de vidat este dotat cu camera de colectare a lichidelor pentru a permite eliminarea eventualelor lichide in exces.
Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 9 litri/minut.
Poate vida hrana umeda si alimente uscate.
Aparatul de vidat Laica VT3104 vine pregatit cu:
Laica VT3104 Extra Slim Pro este in garantie timp de 2 ani.
Specificatii tehnice:
Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3104, rola (25 x 600 cm), furtun pentru vidare caserole, garantie (2 ani), manual de utilizare in lb. romana.
Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu orice pungi sau role Laica, latimea maxima a pungii fiind 30 de cm., precum si impreuna cu pungile refolosibile VT3506 si VT3507.